Om helemaal mee te zijn met je firma, mag je ook de digitale boot niet missen. Als je op een efficiënte manier leert werken met enkele elektronische toepassingen, dan bespaar je ook weer tijd én dus geld. We bieden een grote variatie aan thema's zodat je op elk niveau je kennis kan versterken. Dit kan gaan van Microsoft Office tot je personeelsadministratie digitaliseren én werken met BIM.

Microsoft Office  |  Algemene informatica   |  Planning en beheer van het bouwproces   |  Tekenen   |  Online communicatie en social media   |  Web, cloud en multimedia

 

 

 

 

Microsoft Office

Uiteraard kunnen we niet zomaar voorbijgaan aan het thema Microsoft Office. Als marktleider op het vlak van tekstverwerking en het maken van spreadsheets, is het dan ook van belang dat u deze programma's op een goede manier kan gebruiken. Je kan je zowel in de basisfunctionaliteiten als in complexere en gevorderde functies verdiepen dankzij onze opleidingen. 

 

 

 

 

Algemene informatica

In de categorie algemene informatica, kan je heel interessante onderwerpen terugvinden die je niet echt tot één bepaald thema kan samenvatten. Zo gaat dit van het oplossen van computerproblemen, tot het ontvangen van tips & tricks om efficiënt met je computer te kunnen werken. Ben je een beginner in de IT, dan kan je een grondige opfrissing krijgen van de basisprincipes in de opleiding ABC van de PC. 

 

 

 

 

Planning en beheer van het bouwproces

Ook technologie kan je helpen bij de planning van het bouwproces. Zo kan je onder andere kiezen voor een opleiding rond BIM, waarbij je via workshops meer inzicht krijgt in hoe je BIM moet gebruiken en implementeren binnen jouw vakgebied. Ook opleidingen rond MS Project, hét programma om te kunnen plannen of de splinternieuwe opleiding Digitaal bouwen zullen een grote meerwaarde zijn om je planningsproces te perfectioneren. 

 

 

 

 

Tekenen

Ook kan je bij ons leren tekenen in 2D en 3D. In 2D kan je een opleiding volgen in AutoCAD en in 3D kan je dit doen via SketchUp. We werken voor de basisopleiding SketchUp met de laatste beschikbare versie van SketchUp Make, die je wel nog steeds kan downloaden. 

 

 

 

 

Online communicatie en social media

Onderschat nooit de kracht van social media. Niet aanwezig zijn op social media, kan even nefast voor je zijn als verkeerd aanwezig zijn op social media. Uiteraard wil je graag controle over wat er over jou wordt gezegd op diverse platformen, en deze opleidingen kunnen je hierbij helpen. Hierbij bieden we ook een aantal nieuwe opleidingen aan, zoals een opleiding over het steeds populairder wordende Instagram, en kan je ook digitale nieuwsbrieven leren versturen via MailChimp. 

 

 

 

 

Web, cloud en multimedia

Ook kan je een aantal online toepassingen beter leren kennen. Heb je nog geen website, maar wil je die wel graag hebben? Dan kan je via Wordpress leren hoe je een basissite maakt zodat je toch aanwezig bent en mensen je gemakkelijker kunnen terugvinden. Wil je graag een mooie folder maken of een leuk reclame-item? Dan kan je professioneel leren ontwerpen met Canva, een gratis toepassing met heel wat mogelijkheden.