Digitaliseren, wie wil ook graag eens iets anders bijleren?

  • Drones
  • Exoskeletons
  • 360° camera’s
  • Robot Spot
  • Artificiële intelligentie
  • digitale meettoepassingen
  • ....

 

Stel je voor dat jullie deze toepassingen van dichtbij kunnen zien én testen op jullie werf of bedrijf.
Wil jij ook graag dat de Digital Construction bus van het WTCB naar jouw werf of bedrijf komt? Of wil jij graag een duokaart winnen voor het event Digi Hub West-Vlaanderen? Wie onze enquête ‘Digitaliseren in de bouw’ invult vóór 01.07.2022 maakt kans om in de prijzen te vallen.

›› Klik hier voor de link naar de enquête. 

Zet je firma in de verf en win een foodtruck op de werf.

Ook voor jullie werknemers valt er iets te winnen… Het bouwverlof komt er stilletjes aan, waar zal onze foodtruck binnenkort staan?
 
Hoe kunnen jullie de foodtruck winnen?

Jullie werknemers op de werf kunnen deelnemen aan onze quiz - Enkel werknemers die op de payroll staan worden meegeteld. De ranking van de deelnemende bedrijf zullen jullie op social media kunnen volgen.
Hoe meer werknemers antwoorden, hoe meer kans dat de foodtruck naar jullie werf komt.

Het aantal deelnemers alleen is niet bepalend voor de hoogste score. Voor de eindtotalen houden we rekening met de gemiddelde score per bedrijf. De 3 firma’s met de hoogste scores worden telefonisch en per mail op de hoogte gebracht.

Wij hebben postkaartjes gemaakt met een QR code erop om deze wedstrijd te promoten. Via deze code kan je inloggen en deelnemen aan de quiz.

Via deze link kunnen jullie een printable exemplaar terug vinden die uitgedeeld kan worden.
Indien je wenst kunnen we voorgedrukte kaartjes per post aanleveren. Het aantal gewenste exemplaren kan je aanvragen op het laatste veld ‘Suggesties / tips’ van de enquête ‘Digitaliseren in de Bouw’ (zie hierboven).
 
Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt dankzij onze samenwerking met het WTCB. Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

›› Klik hier voor de link naar de quiz

Veel succes!