Alternatieve verloning in de bouw

Hogere werkdruk, telewerken of aangepaste werkomstandigheden. Ook na de coronacrisis vraag je als werkgever van je medewerkers een ongeziene flexibiliteit. Om je personeel te bedanken en te blijven motiveren, is een extra beloning een goed idee.

Naast de verschillende gunstmaatregelen die de overheid op dit moment aanbiedt, zijn er ook een aantal nieuwe mogelijkheden om je werknemers – in het bijzonder ook de telewerkers – te vergoeden voor hun extra inspanningen.

Zou je daarnaast graag je werknemers extra belonen zonder dat je loonkosten de pan uit swingen? Dan is de loonbonus onder andere een optie. Wil je meer weten over alternatieve verloning en hoe jij de juiste verloningsvorm kiest? Neem dan deel aan onze opleiding.

Je krijgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden en er wordt tijd genomen voor interactie en ervaringsuitwisseling. Na de sessie heb je weer een totaaloverzicht van de verschillende interessante looncomponenten en kan u in uw onderneming van start gaan met een strategisch loonbeleid, waarbij ook het cafetariaplan een onderdeel kan van uitmaken.

Prijs

  Lid  Niet-lid
Opleidingskost € 171 € 231


Alle prijzen zijn exclusief btw, maar inclusief catering en cursus.

Mogelijke tussenkomsten 

 

 

Deze opleiding kan op aanvraag ingepland worden of op maat georganiseerd worden.
Schrijf je zelf in op de wachtlijst of vraag dit aan via je vaste contactpersoon bij Embuild.

Image
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
T 09 244 45 00
opleidingenovl@embuild.be
Image

© 2022 Embuild West- en Oost-Vlaanderen. webdesign by SCOPS (www.onlineopvallen.be)