Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden werkt. Door je bewust te worden van alles wat je in je mars hebt en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf leren en je ontwikkelen. Zo bereik je je gestelde doelen en werk je aan je zelfvertrouwen. Dit kunnen vaardigheden of eigenschappen zijn voor op de werkvloer. 

Image

Interpersoonlijke communicatieve vaardigheden

Versterk je communicatieve vaardigheden met behulp van onze opleidingen. Zowel communiceren binnen je team, als naar de buitenwereld zoals je klanten en leveranciers kan bepaalde uitdagingen met zich meebrengen. Zowel verbale als non-verbale communicatie wordt onder de loep genomen en je leert zowel communiceren face to face als via de telefoon of via mail. Heb je ook Frans nodig in je vak? Dan kan onze opleiding Technisch Frans voor de bouwsector je helpen om communicatief sterker te worden. 
Image

Leidinggeven & coachen

Ten slotte moet je ook aandacht besteden aan nieuwe personeelsleden, en die moeten gecoacht en geleid worden. Wat als je als arbeider gepromoveerd wordt tot ploegbaas en nu plots sturing moet geven aan je vroegere collega's? Daarvoor kan de opleiding Van collega naar ploegbaas een grote hulp zijn. Ook kan je via onze mentoropleiding sterker worden in het opleiden en begeleiden van nieuwe (al dan niet jongere) collega's.
Image
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
T 09 244 45 00
opleidingenovl@embuild.be
Image

© 2022 Embuild West- en Oost-Vlaanderen. webdesign by SCOPS (www.onlineopvallen.be)